Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ebmpapst Elektronikproduktion | 27 september 2018

Ny vd på ebm-papst AB

Robert Berg slutar den 30 september 2018 som vd pÄ ebm-papst AB. EftertrÀdare blir Carsten Ederer, som tilltrÀder den 1 januari 2019.
Den nuvarande vd:n Robert Berg ska sluta sin roll för att flytta utomlands för en ny tjÀnst inom en annan teknikkoncern. Den 30 september packar Robert Berg sina vÀskor och i tiden mellan hans avgÄng och Carsten Ederers intÄg kommer Björn Jonsson att vara tillförordnad som chef för den svenska verksamheten.

Carsten Ederer har arbetat pÄ ebm-papst i Tyskland sedan 2004 och kommer nÀrmast frÄn en tjÀnst som teknisk chef pÄ ebm-papsts kontor i Singapore.

– Under de senaste Ă„ren har vi befĂ€st vĂ„r position i sĂ„vĂ€l Sverige som i Norge som den ledande flĂ€ktleverantören med en stark tillvĂ€xt och vĂ„r finansiella position Ă€r mycket god. ebm-papst:s produkter och service har gjort att vi ocksĂ„ har en stark marknadsposition och jag Ă€r stolt över att ha haft förmĂ„nen att leda en sĂ„ kompetent organisation under de senaste Ă„ren. Jag Ă€r nöjd med vad vi Ă„stadkommit och lĂ€mnar med visst vemod, men ser fram emot min nya utmaning. Jag önskar Carsten och samtliga medarbetare all lycka till framöver, sĂ€ger Robert Berg i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1