Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© thinfilm Elektronikproduktion | 02 oktober 2018

Danskt företag lanserar ny serie med Thinfilms NFC-brickor

Det danska skönhetsföretaget Slikhaar ska lansera interaktiva personvÄrdsprodukter under det fjÀrde kvartalet 2018. Som marknadsföring kommer företaget att anvÀnda sig av Thinfilms NFC-lösning för marknadsföring via smartphones.
Slikhaar integrerar NFC-taggar (Near Field Communication) i hÄr- och hudvÄrdsprodukter under ett av sina varumÀrken. Varje unikt identifierbar NFC-tagg integreras sömlöst med Thinfilms CNECT-molnplattform för att möjliggöra leverans av anpassat digitalt innehÄll och erfarenheter till Slikhaars övervÀgande mobila konsumentbas.

Kunder kommer att kunna nudda sin smartphone pÄ de anslutna produkterna för att bland annat se frisyrer, titta pÄ produkttutorials, lÀra sig om de senaste modetrenderna och dela innehÄll via sociala medier.

– Genom att anvĂ€nda NFC för att digitalt aktivera sin By Vilain-produktlinje skapar Slikhaar en mobil gateway som möjliggör för fler konsumenter att ansluta och engagera sig online, sĂ€ger Davor Sutija, vd för Thin Film Electronics ASA, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2