Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys gatso Elektronikproduktion | 02 oktober 2018

Sensys Gatso vinner operatörskontrakt i Tyskland

Trafiksäkerhetsföretaget Sensys Gatso Group har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Deutschland GmbH vunnit ett kontrakt för automatisk hastighetsövervakning.
Sensys Gatso Deutschland kommer att installera fasta system för kombinerad rödljus- och hastighetsövervakning på 6 platser i staden Bochum, Tyskland.

Kontraktet löper under 5 år och under den tiden kommer Sensys Gatso även att tillhandahålla sin mjukvara Xilium, vilket inkluderar installation, underhåll och personalutbildning.

– Sensys Gatso Deutschland ser fram emot att få hjälpa staden Bochum i deras arbete med trafiksäkerhet. Vi är stolta över att genom detta nya program få möjligheten att utöka vår operatörsverksamhet i Tyskland, säger Dietmar Schwalm, säljansvarig för Sensys Gatso Deutschland, i ett pressmeddelande.

Det förväntade ordervärdet över kontraktsperioden uppskattat till 5 miljoner kronor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2