Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com Elektronikproduktion | 05 oktober 2018

Impact Coatings utser ny vd

Styrelsen i Impact Coatings AB har utsett Torbjörn Sandberg till företagets vd, med tilltrÀde i dag 5 oktober 2018.
– Jag Ă€r glad och hedrad att ha utsetts som vd och ser fram emot att arbeta tillsammans med bolagets kompetenta team för att realisera Impact Coatings lĂ„ngsiktiga potential, sĂ€ger Torbjörn Sandberg i ett pressmeddelande.

Han har varit tillförordnad vd sedan den 28 maj i Ă„r, dĂ„ den dĂ„varande vd:n Henrik Ljungcrantz ersattes av ”kommersiella skĂ€l”. Enligt en redovisningsutredning som i juli fortfarande var pĂ„gĂ„ende meddelade företaget att Ljungcrantz kan ha brutit mot regler för Ă„terbetalning av utgifter.

Torbjörn Sandberg har en bakgrund som vd i noterade och onoterade bolag, sÄsom Sensys Gatso Group AB, Birdstep Technology ASA och Netadmin Systems.

– Torbjörn Sandberg har under de senaste fyra mĂ„naderna skapat förtroende och kredibilitet hos Impact Coatings anstĂ€llda, kunder och styrelse. Han har med klarhet och ödmjukhet hjĂ€lpt Impact Coatings att definiera en ny affĂ€rsstrategi och har den operativa kompetensen att kunna förverkliga den, sĂ€ger Mark Shay, styrelseordförande i Impact Coatings.

Företagets nuvarande ekonomichef Anders Nilsson ska gÄ i pension och styrelsen har utsett Rosina Gartz till interim ekonomichef frÄn och med den 22 oktober i Är. Hon har mer Àn 20 Ärs erfarenhet av ekonomistyrning och industriell verksamhet frÄn bolag som Assa Abloy och Nasdaq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-1