Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Canon Elektronikproduktion | 09 oktober 2018

Canon samlar och utökar tillverkning av skrivare i Europa

Canon har utvidgat sin tillverkningsanlĂ€ggning i Poing, MĂŒnchen och samlar sin globala produktion av flatbĂ€ddsskrivare i Europa, nĂ„got som ökar omfattningen och effektiviteten av tillverkningen.
Genom att koncentrera sin flatbÀddstillverkning till ett enda stÀlle, i nÀra anslutning till forsknings- och utvecklingsteamen för blÀckstrÄleteknik, vill Canon fÄ fart pÄ framtida innovationer.

Sammanförandet av all produktion till ett och samma stÀlle innebÀr att Canon kan utnyttja befintliga expertkunskaper inom blÀckstrÄleteknik och den etablerade infrastrukturen i Europa. BÄde arbetsstyrkan i Poing och forsknings- och utvecklingsteamet i Venlo, NederlÀnderna kommer att utökas för att stötta tillverkningsövergÄngen frÄn Vancouver, Kanada.

Den utökade produktionslinjen vid Poing innehÄller specialverktyg, distributions- och klimatkontrollerade anlÀggningar för montering av kÀnsliga komponenter, och kommer att vara startklar i slutet av september 2018. Canons avsikt Àr att höja flatbÀddsproduktionen med över 30 procent.

Flytten till Poing kommer Àven att förkorta ledtiderna frÄn bestÀllning till leverans och installation för kunder i Europa, och service och support kommer ocksÄ att samordnas.

– Med den hĂ€r strategiska flytten och de investeringar den för med sig kommer Canon att stĂ„ förberett för framtida tillvĂ€xt inom storformat. Och vi kommer att kunna ta fram högteknologiska lösningar som hjĂ€lper vĂ„ra kunder att fĂ„ spĂ€nnande tillvĂ€xtmöjligheter inom grafik, tryckt dekor och förpackningar, sĂ€ger Matteus Celinski, Sales Manager pĂ„ Canon Svenska AB, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2