Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© XMReality Elektronikproduktion | 09 oktober 2018

XMReality genomför riktad nyemission om 21 miljoner

Styrelsen i AR-företaget XMReality AB har beslutat att genomföra en riktad kontant nyemission som kan tillföra företaget 21 miljoner kronor före emissionskostnader.
Tecknare i nyemissionen Ă€r ett begrĂ€nsat antal institutionella investerare men XMReality menar att intresset Ă€r stort för nyemissionen och att Investment AB Spiltan i en separat blockaffĂ€r har förvĂ€rvat Almi Invest Östra Mellansverige AB:s samtliga aktier till samma kurs som i nyemissionen, och blir dĂ€rmed XMRealitys största Ă€gare med 2’031’946 aktier motsvarande cirka 14 procent av kapitalet.

XMReality har kontinuerligt vÀxt orderingÄngen med ett flertal ordrar frÄn nya och befintliga kunder och pengarna som XMReality fÄr in frÄn nyemissionen ska gÄ till att ta tillvara pÄ den positiva utveckling som företaget upplever just nu.

– Det Ă€r glĂ€djande att se att XMReality drar till sig allt större intresse frĂ„n professionella aktörer och att vi samtidigt har förstĂ€rkt förtroende frĂ„n befintliga aktieĂ€gare. Det borgar för att vi gör rĂ€tt saker, vilket vi ser detta som ett kvitto pĂ„, sĂ€ger Johan Castevall, vd för XMReality AB, i ett pressmeddelande.

– Med tillskottet i kassan kan vi pĂ„ ett aktivt sĂ€tt utvidga vĂ„ra sĂ€ljinsatser och ta tillvara det positiva momentum vi ser i verksamheten.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1