Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ruag Elektronikproduktion | 15 oktober 2018

Ruag delar upp bolaget

De tvÄ nuvarande Ruag-avdelningarna Aviation och Defence kommer att integreras i tvÄ nya delar, MRO Switzerland och MRO International.
Namnen pÄ de nya avdelningarna Àr Àn sÄ lÀnge bara arbetsnamn, men beslutet om integrationen av de tvÄ nuvarande avdelningarna Àr det första beslutet som styrelsen har fattat om uppdelningen av bolaget.

Styrelsen har utsett den nuvarande vd:n för Defence-divisionen, Andreas Berger, till vd för MRO Switzerland frÄn och med 1 januari 2019. Han kommer att rapportera till Urs Breitmeier, vd för Ruag Group, tills projektet Àr klart. Samtidigt kommer styrelsen att överlÀmna förvaltningen av MRO International till Felix Ammann, som för nÀrvarande Àr Vice President Supply Chain pÄ Ruag Aviation.

Divisionen Military Aviation kommer att integreras i MRO Switzerland och ledas av Philipp Berner, som för nÀrvarande ansvarar för Aviation-divisionen.

MRO stÄr för underhÄll, reparation och översyn av system och utrustning (Maintenance, Repair and Overhaul). MRO Switzerland kommer i framtiden frÀmst att göra affÀrer med DDPS och tillhandahÄlla tjÀnster till den schweiziska försvarsmakten.

– Jag Ă€r mycket glad över att vi har kunnat utse en stabil ledning för MRO Switzerland och MRO International. Denna lösning sĂ€kerstĂ€ller kontinuitet för anstĂ€llda och kunder, vilket Ă€r extremt viktigt i tider av förĂ€ndring. Jag vill tacka Andreas Berger, Philipp Berner och Felix Ammann för deras arbete hittills och ser fram emot att fortsĂ€tta arbeta med dem för att sĂ€kra en framgĂ„ngsrik framtid för Ruag, sĂ€ger Urs Breitmeier i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2