Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© myFC Elektronikproduktion | 16 oktober 2018

MyFC lanserar sin bränslecellsladdare i Japan

I slutet av september i Är skeppade det svenska brÀnslecellsföretaget myFC de första JAQ Hybriderna till Japan. Nu har produkten lanserats pÄ den japanska marknaden.
Lanseringen sker under teknikmÀssan CEATEC (Combined Exhibition of Advanced Technologies) och i samarbete med Lightec. Det japanska företaget levererar smartphonetillbehör till japanska mobiloperatörers butiker och nÀrbutikskedjor och Àr samma företag som myFC skeppade de första brÀnslecellsladdarna till.

– Lightec Ă€r en spĂ€nnande partner som vi har arbetat mycket nĂ€ra med inför den hĂ€r lanseringen. Vi ser mycket fram emot att se hur mottagandet blir hĂ€r i Japan, som utan tvivel Ă€r ett av vĂ€rldens mest utvecklade smartphonelĂ€nder, sĂ€ger Ville Lejon-Avrin, tillförordnad SĂ€lj- och Marknadsdirektör pĂ„ myFC, i ett pressmeddelande.

JAQ Hybrid Àr en powerbank för smartphones och tablets dÀr myFC:s brÀnslecell Lamina finns integrerad. JAQ Hybrid kan dÀrför laddas antingen med hjÀlp av myFC:s patenterade, gröna brÀnsle, eller genom vÀgguttaget.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1