Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MTEK Industry Elektronikproduktion | 18 oktober 2018

MTEK Industry tecknar avtal med ABB AB Robotics

De tvÄ parterna har samarbete sedan tidigare och med det nya OEM-avtalet ska MTEK Industry vidareutveckla sitt arbete med ABB:s YuMi-robot.
Svenska MTEK Industry utvecklar hÄrd- och mjukvarulösningar för intelligent och samarbetande produktion i realtid, med ett sÀrskilt fokus pÄ adaptiv automation i montering av smÄ delar.

En lösning frÄn företaget heter MTEK 4Zero och kombinerar komponenter frÄn MTEK och partners till en skalbar, robust och flexibel lösning för en specifik monteringslinje. En nyckelkomponent i MTEK 4Zero Àr coboten YuMi frÄn ABB.

– Vi har kunnat ta kapaciteten i YuMi-roboten till nya höjder, vilket skapar en verkligt unik end2end-lösning som redan har skapat nya affĂ€rsrelationer med globala företag i spetsen för den digitala omvandlingen. För tillfĂ€llet gĂ„r vi till marknaden via MTEK Industry, men andra kanalpartners kommer kunna utnyttja erbjudandet nĂ€r vi standardiserar lösningen ytterligare, sĂ€ger Mattias Andersson, vd för MTEK Industries, i ett pressmeddelande.

Via samarbetet med ABB AB Robotics ska MTEK fortsÀtta utforska möjligheterna med YuMi-roboten genom att implementera maskinen med egenutvecklade mjukvarukomponenter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1