Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 oktober 2018

Sivers IMA Holding genomför riktad nyemission

Styrelsen i Sivers IMA har beslutat att genomföra en riktad nyemission om 7 miljoner aktier till teckningskursen om 6,20 kronor, vilket innebÀr att företaget tillförs 43,4 miljoner kronor före emissionskostnader.
Sivers IMA har den senaste tiden fÄtt flera nya kontrakt gÀllande leveranser av chip till större internationella aktörer, verksamma inom fiber och 5G. I syfte att ta tillvara pÄ den positiva utvecklingen har styrelsen beslutat om en riktad emission om cirka 43,4 miljoner kronor.

Tecknare i nyemissionen Àr ett begrÀnsat antal kvalificerade och institutionella investerare, dÀr en majoritet av aktierna tecknades av en smÄbolagsfond Àgd av ett ledande svenskt pensionsbolag, Swedbank Robur Ny Teknik och Nordic Cross Small Cap Edge.

– Vi ser mycket positivt pĂ„ utvecklingen med vĂ„ra nya större kunder och partners som stĂ€ller höga krav pĂ„ leverans. Genom den riktade nyemissionen kan vi effektivt stödja detta med nytt kapital och samtidigt bredda bolagets Ă€garbas med kvalificerade aktieĂ€gare, sĂ€ger Anders Storm, vd för Sivers IMA Holding AB, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1