Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mailthepic dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 oktober 2018

Svenska producenten BS Elcontrol expanderar i Litauen

BS Elcontrol designar och tillverkar kontrollskÄp och automationsutrustning och ska nu vÀxa sin produktionsbas i staden Ơiaulia i norra Litauen.
Företaget har varit en aktiv arbetsgivare i Ơiauliai sedan 2007 och har under de senaste tvÄ Ären vÀxt till 10 anstÀllda. Nu förvÀntar sig företag att vÀxa till 30 anstÀllda i Ơiauliai inom en snar framtid.

Det litauiska teamet ansvarar för montering av kontrollskÄp, automationsutrustning och lÄgspÀnningsvÀxlar som sedan exporteras, frÀmst till Norden.

De kommande tre Ären vill företaget totalt utöka sin personalstyrka frÄn 35 anstÀllda till 80, bÄde i Sverige och Litauen.

– VĂ„rt team i Ć iauliai spelar en viktig roll för strukturen i hela företaget, eftersom det Ă€r den enda produktionsanlĂ€ggningen utanför Sverige. Vi vĂ€rdesĂ€tter varje enskild medarbetare och ger dem alla möjligheter till professionell tillvĂ€xt. För nĂ€rvarande letar vi efter kvalificerade elektriker som Ă€r villiga att bli en del av ett internationellt företag med ett vĂ€lkĂ€nt namn i automationsvĂ€rlden, sĂ€ger Jonas Kewenter, vd för BS Elcontrol, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2