Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© OnRobot Elektronikproduktion | 30 oktober 2018

Danska OnRobot lanserar sitt första kontor i Dallas

Det danska robotföretaget har planer pÄ att kraftigt utöka sin personal under de kommande tvÄ Ären och förbereder sig för starka tillvÀxtprognoser inom marknaden för cobots.
Det nya huvudkontoret i Dallas, USA Àr belÀget nÀra OnRobots partners i Urban Towers i Las Colinas-omrÄdet. Företaget planerar att rekrytera landsomfattande för de tjÀnster som behövs till kontoret. För nÀrvarande finns 4 anstÀllda men under de nÀrmst tvÄ Ären vill OnRobot öka det antalet till 25-30 anstÀllda.

OnRobot förser sina kunder med hÄrd- och mjukvara som anvÀnds med samarbetande robotar, cobots, frÄn en rad olika tillverkare sÄsom Universal Robots, Kuka, Fanuc och Yaskawa.

– Nordamerika hĂ„ller snabbt pĂ„ att bli en av vĂ„r primĂ€ra marknader och vi tittade pĂ„ flera platser frĂ„n kust till kust innan vi bestĂ€mde oss för Dallas. Det var inte bara det frĂ€msta lĂ€get för vĂ„r verksamhet, vi var ocksĂ„ glada över att se den tekniska boom som har pĂ„gĂ„tt i staden. Allt eftersom fler tillverkare och teknikföretag inser fördelarna med att vĂ€xa sina verksamheter i den hĂ€r regionen kommer OnRobot ocksĂ„ att dra nytta av kvaliteten pĂ„ talang som Ă€r sĂ€ker att följa efter, sĂ€ger Kristian Hulgard, General Manager för OnRobots Americas Division, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2