Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Gacell Elektronikproduktion | 31 oktober 2018

Danskt batteriföretag inleder samarbete med svenska CTEK

Gacell A/S och batteriteknikföretaget CTEK har samarbetat i flera Är, och har nu bestÀmt sig för att ta nÀsta steg i ett strategiskt samarbete.
FrÄn och med den 1 augusti i Är omfattade de tvÄ bolagens samarbete Àven laddare för den industriella marknaden.

– Vi har valt att arbeta med Gacell som vĂ„r strategiska partner för distribution och rĂ„dgivning inom laddare för den professionella industrin. Vi menar att det tekniska tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet, nĂ€tverket och profilen som endast Gacell har, Ă€r en bra match för vĂ„r strategi mot industrisegmentet. Speciellt mot förstagĂ„ngsmontering dĂ€r laddaren Ă€r en del av produktionsfasen av industrimaskiner. Allt oftare vill kunden ha en mer skrĂ€ddarsydd lösning, och hĂ€r Ă€r vi en bra match för Gacell – vi har under en lĂ€ngre tid letat efter en partner som kan hjĂ€lpa till med denna uppgift, sĂ€ger Henrik Aagaard Hjuler, nordisk försĂ€ljningschef för CTEKs professionella produkter, i ett pressmeddelande.

Gacell sÀljer, utvecklar och tillverkar batteri samt laddarlösningar och fokuserar starkt pÄ B2B-kunder och de behov som kunderna kontinuerligt vill tÀcka.

CTEK Àr en svensk tillverkare av laddare med ett stort fokus pÄ industrin. Nyligen förvÀrvade CTEK tillverkaren av elbilsladdning, ChargeStorm.

– Vi Ă€r mycket glada att det samarbete vi har haft med CTEK under ett antal Ă„r nu har utvidgats ytterligare. CTEK Ă€r för oss en innovativ tillverkare av kvalitetsladdare som fokuserar stort pĂ„ att utveckla och producera laddare som passar i stort sett alla kundbehov, sĂ€ger Michael Larsen, vd för Gacell.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1