Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hopsy Elektronikproduktion | 06 november 2018

Thinfilm samarbetar med Mackmyra för NFC-reklam

Det svenska destilleriet har valt Thinfilms Near Field Communication (NFC)-lösning för att marknadsföra sina produkter och komma nÀrmre sina kunder digitalt.
Thin Film Electronics ASA, en leverantör av mobila marknadsföringslösningar inom NFC, har fÄtt Mackmyra Swedish Whiskey som kund. Mackmyra kommer att anvÀnda sig av NFC-taggar för mobil marknadsföring och för att ansluta direkt till kunder via deras smartphone.

De unikt identifierbara NFC-taggarna som kommer att anvÀndas i Mackmyra-kampanjerna integreras fullstÀndigt med Thinfilms CNECT Cloud Platform. Genom en anpassad CNECT-instrumentbrÀda kan Mackmyras marknadsföringsteam bland annat se kundernas aktiviteter i realtid och analysera kampanjprestanda.

Mackmyras första utplacering av NFC-taggarna kommer att ske under det fjÀrde kvartalet 2018.

– Mackmyras unika historia, i kombination med sina prisbelönta whiskyer, Ă€r en grundlĂ€ggande komponent i varumĂ€rket. VĂ„r mobila marknadsföringslösning med NFC gör det möjligt för dem att kommunicera den historien pĂ„ ett helt nytt sĂ€tt. Vi ser fram emot att samarbeta med Mackmyra-teamet för att ansluta deras fysiska produkter till fantastiska digitala upplevelser, sĂ€ger Davor Sutija, vd för Thinfilm, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1