Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Charge Amps Elektronikproduktion | 07 november 2018

Charge Amps i samarbete för snabbare expansion

Charge Amps tillverkare laddare till elbilsindustrin och har nu inlett ett samarbete med Elkedjan, en svenska kedja för elinstallatörer.
– Avtalet med Elkedjan ger oss utmĂ€rkta möjligheter att expandera snabbt inom laddningsmarknaden i Sverige och bĂ€ttre möta vĂ„ra kunders skiftande behov av lösningar inom laddningsinfrastruktur, sĂ€ger Erik Menckel, försĂ€ljningschef pĂ„ Charge Amps, i ett pressmeddelande.

ElbilsförsÀljningen och behovet av laddboxar vÀntas öka i Sverige, en marknad samarbetet mellan de tvÄ parterna ska nÄ ut till.

Charge Amps har utbildat medlemmar av Elkedjan, som bestĂ„r av 200 elinstallationsföretag med över 1’700 elektriker. Genom Elkedjan kommer de som Ă€r i behov av en laddbox att fĂ„ tillgĂ„ng till Charge Amps produkter och installatörer som tar ansvar för installation, rĂ„dgivning och service.

– Det Ă€r alltid kul att jobba med produkter och leverantörer som Ă€r i framkant. Elkedjan tĂ€cker hela vĂ€rdekedjan frĂ„n inköp till installation och eftermarknad. Det gör att vi kan agera bĂ„de som distributör och installatör för Charge Amps produkter. Enkelt och smidigt för Charge Amps, enkelt och smidigt för slutkunden, sĂ€ger Mats Liljegren, AffĂ€rsutvecklingschef pĂ„ Elkedjan.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1