Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© nokia Elektronikproduktion | 07 november 2018

Nokia tecknar miljardavtal med tre kinesiska operatörer

Nokia har tecknat tre separata ramavtal med kinesiska operatörer för att förbÀttra nÀtverkshastigheten- och kapaciteten i Kina.
Kontrakten Àr tecknade med de tre operatörerna China Mobile, China Telecom och China Unicom. Enligt avtalen ska Nokia distribuera teknik och tjÀnster för att förbÀttra prestandan i fasta och mobila bredbandsnÀt runtom i Kina för att möta den allt större efterfrÄgan nÀr operatörerna gÄr över till 5G.

Avtalen omfattar leverans av produkter fram till slutet av 2019. Totalt uppgÄr vÀrdet av de tre kontrakten till mer Àn 2 miljarder euro (20,7 miljarder kronor).

– Vi Ă€r glada att fortsĂ€tta vĂ„rt nĂ€ra samarbete med dessa viktiga kunder i Kina för att driva nya nivĂ„er av nĂ€tverksprestanda medan de övergĂ„r till 5G. Genom att anvĂ€nda bredden pĂ„ vĂ„ra end-to-end nĂ€tverk och servicemöjligheter, kommer vi att arbeta nĂ€ra China Mobile, China Telecom och China Unicom för att distribuera teknik som uppfyller deras specifika affĂ€rsbehov, sĂ€ger Mike Wang, President för Nokia Shanghai Bell, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1