Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NEXTBiometrics Komponenter | 30 november 2018

Next Biometrics samarbetar i Vietnam för smarta betalkort

Det norska biometriföretaget ska tillsammans med vietnamesiska MK Group lansera ett FoU-program för biometriska smartkort för bank och andra applikationer.
MK Group Joint Stock Company Àr ett Vietnambaserat företag som specialiserar sig pÄ digitala sÀkra autentiseringslösningar och smartkortsprodukter. Programmet som de tvÄ parterna kommer att lansera ska integrera Nexts fingeravtryckssensor för stora omrÄden i MK Groups nÀsta generations smartkortsprodukter.

MK Group avser att inkludera biometriska lösningar i sina framtida produkter och har valt Nexts One Touch Flex CT-150-sensorer för anvÀndning i tester att utvÀrdera kontaktbaserad biometrisk smartkortsteknik

– DĂ„ branschen rör sig mot biometriska lösningar för kortbaserade transaktioner leder företag som MK Group vĂ€gen mot att accelerera denna trend. Vi Ă€r mycket glada över att vĂ„r teknik övervĂ€gs för MK Groups framtida produktutbud. Det hĂ€r Ă€r Ă€nnu en stark bekrĂ€ftelse pĂ„ kĂ€rnfördelarna som Next för med sig till smartkortssegmentet med vĂ„ra flexibla sensorer för stora omrĂ„den, sĂ€ger Alain Faburel, försĂ€ljnings- och marknadschef för Next Biometrics, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-1