Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Clavister Elektronikproduktion | 07 december 2018

Clavister levererar lösningar till japanska infrastrukturprojekt

CybersĂ€kerhetsbolaget kommer att leverera sina lösningar för att skydda trĂ„dlösa nĂ€tverk vid tvĂ„ stora infrastrukturprojekt i Japan – en jĂ€rnvĂ€gsoperatör och en multisportarena.
Den första kunden Ă€r en japansk jĂ€rnvĂ€gsoperatör som nyligen har börjat erbjuda gratis WiFi till sina passagerare. Kunden har inledningsvis köpt tio uppsĂ€ttningar av Clavisters större “Security Gateway”-produkter, som kommer att installeras sĂ„ att tjĂ€nsterna kan startas upp.

Den andra fasen av projektet kommer att innefatta Clavisters lösningar som Wi-Fi-sÀkerhetskomponent. Projektet kommer att anvÀnda Clavisters trafikhanteringsfunktioner för att garantera tjÀnstekvaliteten i nÀtverket.

För arenaprojektet kommer Clavisters W50-produkter att anvÀndas för att sÀkra de trÄdlösa nÀtverken, samt för autentisering och andra relaterade tjÀnster.

De nya kunderna har tillkommit i samarbete med MIRAIT, Clavisters japanska distributör, och NTTBP, en partner för Clavisters sÀkerhetsprodukter i Japan.

– Dessa projekt Ă€r otroligt spĂ€nnande att vara inblandade i och vi Ă€r mycket stolta över att kunna hjĂ€lpa sĂ„dana prestigefyllda, vĂ€lkĂ€nda och viktiga företag att sĂ€kra sina nĂ€tverk. Att implementera Clavisters teknik Ă€r vĂ€rdefullt för oss, eftersom vi kan kĂ€nna oss trygga i att vĂ„ra kunder och deras gĂ€ster fĂ„r det bĂ€sta skyddet som erbjuds pĂ„ marknaden, sĂ€ger Koji Aoyama, ansvarig för företagslösningar pĂ„ MIRAIT, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-2