Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ABB Elektronikproduktion | 11 december 2018

ABB öppnar Robotics Technical and Service Center i Vietnam

Centret ligger i Yen Phong industripark i BacNinh-provinsen och ska möjliggöra snabbare hjÀlp till ABB:s kunder att möta sina tillverkningsmÄl.
Det nya centret tÀcker cirka 500 kvadratmeter och omfattar fyra huvudomrÄden; en serviceverkstad, ett lager, ett utvecklingsomrÄde för demo- och robotapplikationslösningar samt ett kontorsomrÄde.

Vietnam har en snabbt vÀxande ekonomi och enung befolkning, och enligt en undersökning frÄn Ministry of Industry and Trade vÀntas behovet av robotar uppgÄ till en miljon 2020. Trots det ligger de flesta lokala produktionsföretag efter, dÄ 61 procent av företagen inte har nÄtt fram till Industry 4.0 och 21 procent bara har börjat förberedande aktiviteter för det.

Med sitt nya center vill stödja kunderna för att genomföra projekt samt för att underlÀtta införandet av avancerad teknik i deras anlÀggningar.

Med hjÀlp av en pool pÄ cirka 30 ingenjörer med erfarenhet av robotteknik utvecklar anlÀggningen robotlösningar för att möta anvÀndarnas specifika behov via ABB Connected Services, som har ett brett utbud av Industry 4.0-kompatibla portföljer.

– Vi Ă€r glada över att öppna det nya Robotics Technical and Service Center för att stödja vĂ„ra kunder med enklare projektimplementering och att möta marknadens behov av avancerad tillverkningsteknik. Denna investering förstĂ€rker ABB:s fokus för att stĂ€rka sin nĂ€rvaro i Vietnam och att stödja det pĂ„gĂ„ende engagemanget för att ta lokal tillverkning till nĂ€sta nivĂ„, sĂ€ger Dr. Brian Hull, Country Manager Director för ABB i Vietnam, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2