Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 november 2002

Strandorder från Micronas

Strand fÄr order pÄ förserieproduktion Ät Micronas.
Halvledartillverkaren Micronas lÀgger en order för produktion av en förserie av SiliconMate för en applikation till bilar. Micronas har, efter att ha genomfört en kvalificering av Strand som underleverantör, bestÀllt en förserie om 30.000 SiliconMate tunnfilmsubstrat för leverans i oktober 2002.Volymproduktion av kommer att starta under första kvartalet 2003. De slutliga volymerna Àr Ànnu inte faststÀllda. Strand tillverkade prototyperna i detta projekt under september mÄnad.

"Det hÀr Àr ett resultat efter nÀrmare tre Ärs samarbete mellan Strand och Micronas under vilket Micronas utvÀrderat Strands teknologi", sÀger Strands VD Rune Groppfeldt,

"Samarbetet har varit mycket positivt ur Strands perspektiv dÄ det lett till kvalificering av Strands produkter för den mycket krÀvande bilindustrin. Förhoppningsvis kommer detta att leda till nya projekt inom en snar framtid."

"Vi kÀnner oss övertygade om att Strands kvalitet och kapacitet möter de krav vÄra kunder inom bilindustrin har. Tillsammans, har vi genomfört noggranna tester och kvalificeringar för att sÀkerstÀlla detta", sÀger Dr. Markus Rogalla, ansvarig för kapsling hos Micronas. "Vi ser nu fram mot att överföra denna produkt till volymproduktion."
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2