Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 november 2002

SchlumbergerSema och Ericsson i avtal

SchlumbergerSema och Ericsson i outsourcingaffÀr.
SchlumbergerSema, ett affÀrssegment inom Schlumberger Limited, meddelar idag att Ericson utkontrakterat tjÀnster och kundanpassningar för Progressor faktureringssystem till SchlumbergerSema. Avtalet innebÀr ocksÄ att berörd personal, ca 30 personer, hos Ericsson gÄr över till SchlumbergerSema.

SchlumbergerSema kommer framöver att ansvara för underhÄll och vissa kundanpassningar av Progressor produkten, som idag finns installerat hos ett flertal teleoperatörer runt om i vÀrlden.

"Med SchlumbergerSema fÄr vi en partner som kan fortsÀtta driva underhÄll och kundanpassningar av Progressor vidare sÄvÀl kostnadseffektivt som att leverera i tid. sÀger Mikael BÀckström, chef för Ericsson Systems Integration. SchlumbergerSema Àr en av vÀrldens ledande leverantörer av tjÀnster och produkter inom telekomomrÄdet, vilket innebÀr att vi kÀnner oss trygga att vÄra kunder fÄr de stöd de behöver".

"Tillskottet av mycket kompetenta medarbetare med en gedigen teknisk bakgrund och erfarenhet av bl a faktureringssystem för sÄvÀl fast som mobil telefoni Àr nÄgot som vi ser som mycket positivt sÀger Lars Molin, SchlumbergerSema. Ericsson Àr redan idag en vÄra största kunder world-wide, varför det kÀnns extra bra att ytterligare stÀrka samarbetet. VÄr mÄlsÀttning Àr naturligtvis att bidra till att ytterligare öka servicegraden till Ericssons Progressor kunder runt om i vÀrlden.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2