Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© /nimg/Logos/ Elektronikproduktion | 02 januari 2019

PiezoMotor i avtal kring volymleveranser till tillverkare

PiezoMotor Uppsala AB har ingÄtt en avsiktsförklaring gÀllande framtida volymleveranser med en tillverkare av komponenter till framtidens mobiltelefoninÀt.
PiezoMotor samarbetar med flera tillverkare av olika typer av komponenter till mobiltelefoninÀt. Samarbetena syftar till att utveckla justerbara enheter för att bland annat möjliggöra system som snabbt kan stÀllas om för olika frekvensband.

Uppsalabolagets nya mikromotor kommer under början av 2019 att genomgÄ tester hos en tillverkare av mikrovÄgsfilter. Givet en framgÄngsrik integrering av motorerna i kundens filterprodukt samt att tekniska och prismÀssiga krav uppnÄs Àr det sedan kundens avsikt att köpa motorer i tusentals under 2019 följt av hundratusentals under 2020/2021. Kunden gör ocksÄ bedömningen att det lÄngsiktiga volymbehovet för justerbara mikrovÄgsfilter uppgÄr till miljontals motorer Ärligen.

– Under 2019 och 2020 etablerar vi den produktionskapacitet som kommer att krĂ€vas för att svara upp mot vĂ„ra telekomkunders volymbedömningar. Leveranser om tusentals motorer kan vi hantera frĂ„n vĂ„r befintliga anlĂ€ggning och dĂ€refter ska den nya, högautomatiserade produktionslinan ta vid, sĂ€ger Johan Westermark, vd för PiezoMotor, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1