Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Devex Mekatronik Elektronikproduktion | 08 januari 2019

Devex Mekatronik investerar i framtiden och byter lokaler

Det tekniska konsultföretaget Devex Mekatronik har flyttat sitt kontor i Linköping till större lokaler för att fÄ smartare ytor med kapacitet för utökade kompetens- och helhetsuppdrag.
Devex Mekatroniks Linköpingskontor Àr ett av företagets största kontor och företaget firar 10 Är pÄ orten. Expansionen av kontoret kommer frÄn att företaget vill bli en starkare partner för utvecklingsprojekt och dÀrför behöver mer utrymme för projekt och personal.

– Vi har fokuserat pĂ„ att utforma vĂ„r nya lokal pĂ„ ett sĂ€tt sĂ„ att vi Ă€nnu effektivare kan utveckla produkter snabbare och med större precision. HĂ€r kan vi omsĂ€tta teorier till praktisk utvĂ€rdering med minsta möjliga hinder. Vi kommer med detta ocksĂ„ vidareutveckla vĂ„r montage- och testkapacitet för att utöver utveckling ocksĂ„ kunna bistĂ„ vĂ„ra kunder med komplett leverans frĂ„n idĂ© till tillverkad, testad och CE-mĂ€rkt produkt, sĂ€ger Joachim Tollstoy, platschef i Linköping för Devex Mekatronik, i ett pressmeddelande.

Med de nya lokalerna kan företaget ocksÄ utöka sitt erbjudande inom komposit och AM-teknik, med bland annat en ny prototypverkstad.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2