Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Innokas ScandiDos Elektronikproduktion | 10 januari 2019

Innokas i nytt samarbete med svenskt medtech-företag

Innokas Medical har ingÄtt ett tillverkningssamarbete med det svenska medicintekniska företaget ScandiDos AB, verksamt inom behandling av cancerpatienter.
ScandiDos AB erbjuder förbÀttringar av behandling av cancerpatienter globalt genom att bland annat individualisera strÄlbehandling och göra behandlingsprocesserna sÀkrare och effektivare.

– VĂ„rt företag tillhandahĂ„ller unika mĂ€tsystem och mjukvara som Ă€r utformad för kvalitetssĂ€kring och validering av de behandlingar som genomförs i kliniker för cancervĂ„rd runt om i vĂ€rlden, sĂ€ger Kjell Lundgren, produktions- och inköpschef pĂ„ ScandiDos, i ett pressmeddelande.

Innokas Medical och ScandiDos började diskutera samarbete för nÄgra Är sedan och har nu startat. Innokas tillverkar delar och moduler för ScandiDos produktfamilj Delta4 vid sin fabrik i Kempele.

– Jag Ă€r mycket glad över detta samarbete dĂ„ det Ă€r ytterligare ett konkret resultat av vĂ„ra anstrĂ€ngningar att stĂ€rka vĂ„r position i Skandinavien. Jag vill tacka ScandiDos team för att lita pĂ„ Innokas att leverera sĂ„dana kritiska komponenter och moduler för deras produkter, sĂ€ger Tommi Kaasalainen, Executive Vice President för Innokas Medical.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2