Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 november 2002

Sectra i avtal med RSA Biomedical

Sectra har tecknat ett samarbetsavtal med RSA Biomedical, ett branschledande företag inom ortopediska mÀtningar med hjÀlp av bildtagning med dubbla röntgenkÀllor.
RSAs mjukvara UmRSAŸ, som Àr ett uppskattat verktyg vid övervakning av proteser i exempelvis höfter och knÀn, integreras genom avtalet i Sectras system för hantering och arkivering av digitala röntgenbilder.

RSA Biomedicals system för stereo-röntgenanalys möjliggör noggranna tredimensionella mÀtningar i röntgenbilder. Rörelser i skelett eller protesimplantat kan genom en serie undersökningar pÄ ett enkelt vis följas med hjÀlp av RSAs system. Genom att sÀtta in smÄ tantulum-markörer i skelettet och/eller i protesen underlÀttas övervakning av rörelser i skelett och proteser. Markörerna Àr tydligt synliga pÄ röntgenbilder och Àven mycket smÄ förÀndringar kan spÄras med hjÀlp av RSAs mjukvara.

- Genom den hÀr typen av samarbeten kan vi, som enda företag i branschen, erbjuda ett stort urval av kliniska applikationer i en enda plattform, sÀger Torbjörn Kronander, VD för Sectra Imtec. MÄlsÀttningen Àr att maximera nyttan som anvÀndarna upplever av vÄrt system för att hantera digitala röntgenbilder.

- Den hÀr typen av samarbeten gör det möjligt för oss att fokusera pÄ vÄr kÀrnverksamhet, nÀmligen att utveckla och marknadsföra mjukvara för att utföra mÀtningar i digitala bilder. Samtidigt nÄr vi ut till gemensamma kundsegment och kan erbjuda anvÀndarna ett förhöjt vÀrde av produkten genom integration, sÀger Per Grundström, VD för RSA Biomedical.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1