Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 november 2002

Hyr testinstrument

Nu kan man få tillgång till viktig test- och mätutrustning utan att göra
någon investering.
Det är Acterna, leverantör av test- och mätlösningar, som möjliggör för kunden att välja olika tilläggstjänster för optimalt utnyttjande av utrustningen.

Acterna Contract Hire Services, ACHS, innebär att utrustningen (instrument, system och
mjukvara) som krävs för kundens verksamhet leasas istället för att köpas. I ACHS finns olika leasingpaket beroende på vilka tjänster kunden vill knyta till avtalet. Därigenom kan kunden fortsatt genomföra viktiga tester - utan att investeringsbudgeten berörs.

"Vi är nu inne i en av branschens svåraste perioder genom tiderna, men våra kunders höga krav på nätstandard måste upprätthållas. För att hjälpa kunderna med det erbjuder vi nu större finansiell flexibilitet", säger Bengt Carlson, VD Acterna Nordic AB.

ACHS ger också utökade möjligheter att alltid ha den senaste tekniken tillgänglig, eftersom man kan uppgradera eller byta ut instrument under avtalstiden, allteftersom kraven förändras.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2