Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 11 november 2002

Anoto i kinesiskt samarbete

CNUC Unicom Group, Tong Fang Group och Anoto samarbetar pÄ den kinesiska marknaden.
Anoto, CNUC Unicom Group och Tong Fang Group har för avsikt att bilda bolag för att tillhandahÄlla tjÀnster med Anoto funktionalitet pÄ den kinesiska marknaden. Lansering av de första tjÀnsterna berÀknas ske under andra hÀlften av 2003. Slutförhandlingar om hur det framtida samarbetet Àger rum den 18 december 2002.

"CNUC Unicom Group avser att lansera tjÀnster med Anoto funktionalitet i bred skala i Kina och det Àr bara fantasin som sÀtter grÀnser för de tjÀnster och applikationer som kommer att tas fram," sÀger Li Zheng, Chairman of the board, CNUC Unicom Group.

"Vi Àr övertygade om att det finns en stor potential pÄ den kinesiska marknaden och avser att frÄn och med nÀsta Är kontinuerligt lansera pappersbaserade tjÀnster med Anoto funktionalitet," sÀger Lau Oiang, General Manager Tong Fang Sheu Huo Unit.

"Det hĂ€r Ă€r ett genombrott pĂ„ den kinesiska marknaden och vi Ă€r glada Ă„t avsiktsavtalet med CNUC Unicom Group and Tong Fang. Det Ă€r dock Ă€nnu för tidigt att uttala sig om den finansiella betydelsen av det ingĂ„ngna avtalet," sĂ€ger Örjan Johansson, Styrelseordförande, Anoto Group AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-11 12:50 V11.10.5-1