Annons
Annons
Mönsterkort | 10 november 2002

Nrk PCB under klubban

NORRKÖPING PCB KONKURSEN -- Det har blivit populärt med webbauktioner! Konkursförvaltaren kommer nu antagligen att sälja Norrköping PCB's maskinpark på auktion. En i Norrköping och en över internet.
"Allt pekar på att det blir en auktion. Det är det sätt som jag tror jag kan få in mest pengar på", säger konkursförvaltaren Rune Brännström till Norrköpings Tidningar.
Med stor sannolikhet blir det också en tvådelad auktion. En på plats i Norrköping för kontorsinventarierna och en webbauktion på Internet för maskinparken.
"När det gäller maskinparken finns det tänkbara utländska spekulanter som inte har möjlighet att komma hit. Med en webbauktion kan man befinna sig vart som helst i världen och ändå vara med", säger Rune Brännström till Norrköpings Tidningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2