Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 november 2002

PartnerTech får ny SafePayorder

PartnerTech har tecknat avtal med Gunnebo AB om att tillverka och delta i utvecklingen av ett sÀkerhetssystem för mynthanteringsutrustningar.
Produkten, Gunnebos nya sÀkerhetsprodukt SafePay, Àr frÀmst avsedd för detaljhandeln.

SafePay lanseras i dag i Norden och kommer dÀrefter att lanseras i Europa och övriga vÀrlden. PartnerTechs uppdrag omfattar, förutom tillverkning, utveckling av mekanik, elektronik, viss mjukvara för mynthanteringsfunktionen samt industrialisering. Utvecklingen av mynthanteringsfunktionen Àr pÄbörjad och produkten förvÀntas vara i full produktion under första kvartalet 2003.

- Det höga tekniska innehÄllet och Gunnebos satsning pÄ ett omrÄde med stark tillvÀxt gör ordern extra intressant för oss, sÀger Mikael Jonson, VD pÄ PartnerTech.

- Vi bedömer att det i Europa finns cirka 1,5 miljoner kassaplatser dÀr SafePay kan anvÀndas. Spridningen och anpassningsbehovet till olika valutor stÀller speciella krav. Eftersom PartnerTech har en djup teknisk kompetens och erfarenhet inom omrÄdet sÄ ser vi stora fördelar med samarbetet, sÀger Torbjörn Browall, VD Gunnebo Physical Security.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2