Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 20 november 2002

Ny version av PAX.works SDK

IDT kommer med ny version av PAX.works SDK och demonstrerar utvärderingssystem för OC-48-klassificering.
IDTT (Integrated Device Technology, Inc.) kommer med en ny version av sin programutvecklingssats (SDK, software development kit) för familjen PAX.port klassificerings- och innehållsanalysprocessorer. IDT meddelar också att man kan demonstrera full "wire-speed" OC-48-klassificering på sitt utvärderingssystem PAX.ware 2500 för PAX.port 2500 klassificerings - och innehållsanalysprocessorer.

PAX.works används för prototyper, testning och avbuggning av komplex klassificering, innehållsanalys och matchning av reguljära uttryck (regular expression matching) för att få intelligent styrning av tillämpningar i nästa generation nätverksutrustningar. Denna nya version behöver betydligt mindre minne i värden och kortare tid för att generera klassificeringar. Den har också en högre garanterad beräkningshastighet.

IDTT är leverantör av kommunikationskretsar, nätverkssökmotorer och klassificeringsprocessorer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1