Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 november 2002

WatchMark köper Locomotive Mobile

Amerikanska WatchMark Corporation köper svenska Locomotive Mobile International AB. BÄda företagen arbetar med övervakning och optimering av prestanda i mobila nÀtverk.
"Genom vÄrt köp av LMI stÀrker vi vÄr kompetens samtidigt som vi fÄr möjlighet att erbjuda vÄra kunder och partners Àn bÀttre service och djupare kunnande", sÀger WatchMarks VD Todd Eliason. "LMI:s produkter tillsammans med deras höga servicenivÄ gör dem till en stor resurs för att leverera komplexa lösningar till vÄra över 100 globala kunder." Bland kunderna finns bland annat Cingular Wireless, Verizon Wireless, Eurotel and T-mobile."

LMI har erkÀnd kompetens inom sÄvÀl GSM/GPRS och WCDMA och arbetade inför tilldelningen av 3G-licenser med ett av de vinnande företagens licensansökan och har lyckats etablera sig som en av de ledande UMTS/3G experterna i Europa.

Bland LMI:s produkter finns PAM Pi, ett verktyg för avancerad mÀtning av prestanda i mobila nÀtverk och kompletterar WatchMarks ProspectŸ som Àr ett motsvarande analysverktyg med inriktning mot större nÀtverk. WatchMark kommer nu att inkludera PAM Pi i sitt produktutbud.

"LMI har goda relationer med WatchMarks strategiska partner Ericsson, tekniskt kunnande om Siemens, Nokias och Ericssons nÀtinfrastruktur samt goda relationer med flera Europeiska operatörer", sÀger Robert Nilsson, WatchMarks vice VD.

LMI kommer att bli ett helÀgt dotterbolag till WatchMark och kommer att ta WatchMarks namn. Hela LMI:s personal har erbjudits och accepterat tjÀnster i den nya organisationen som Àven den kommer att ha sitt sÀte i Stockholm och kommer Àven fortsÀttningsvis att arbeta med tjÀnster, utvecklings- och integrationsstöd till sÄvÀl sina kunder som WatchMarks europeiska huvudkontor baserat i England.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2