Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 augusti 2000

IFS får USA-ordrar värda 54 Mkr

Under sommaren har Linköpingsföretaget IFS, Industrial & Financial Systems, fått ordrar från USA till ett sammanlagt värde av cirka 54 miljoner kronor. Bland beställarna finns exempelvis chipjätten National Semiconductor som vill komma åt IFS:s lösningar för e-business och produktstyrning.

IFS-systemet kommer först att installeras i Nationals chipfabriker i Texas och Maine i USA och i Skottland. Därefter står företagets anläggningar i Malaysia och Singapore i tur och slutligen ska systemet installeras på huvudkontoret i Kalifornien.

"Vi tror att den bästa lösningen är att satsa på en enda huvudleverantör för merparten av den funktionalitet som vi behöver. Anledningen till att vi valde IFS som huvudleverantör är flexibiliteten i deras komponentbaserade system", säger Ulrich Seif, Nationals informationschef, i en kommentar.

IFS affärsidé är att öka ett företags handlingsfrihet. Med företagets lösningar är ambitionen att IFS:s kunder enkelt ska kunna övergå till en e-business strategi som integrerar web storefronts, front office och back office med produktion. IFS har i dag 3 400 anställda med 63 kontor i hela världen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2