Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Patrik Ekenblom / DP Patterning (montage)
Elektronikproduktion |

Tommy Höglund lämnar Ynvisible – klar för DP Patterning

Efter två år hos specialisten på tryckt elektronik ansluter Tommy Höglund till DP Patterning, inriktade på elektriska kretsmönster på folielaminat.

Tommy Höglund har arbetat med tryckt elektronik i åtskilliga år och har även axlat rollen som Business Development Manager för innovationshubben Printed Electronics Arena på Rise (Acreo Swedish ICT). Nu fortsätter resan till DP Patterning, som Sales and Marketing Manager. Det framgår av en uppdatering på Linkedin. ”Efter två fantastiska år på Ynvisible, med fantastiska kollegor och tekniska framsteg, bestämde jag mig för att ta möjligheten att arbeta med DP Patternings innovativa och disruptiva teknologi, som revolutionerar kretskortstillverkningen och industrier som till exempel fordon-, RFID- och LED-ljus,” skriver Höglund i en uppdatering på Linkedin
Höglunds efterträdare till positionen som Vice President of Sales and Marketing går under namnet Keith Morton, som för med sig över 30 års erfarenhet inom displayteknik. – Jag vill också tacka Tommy för hans ovärderliga bidrag som Vice President of Sales and Marketing. Hans ledarskap har varit en viktig del av Ynvisible Production, Sverige, särskilt inom kontraktstillverkning med Ynvisibles rulle-till-rulle-tillverkning. Vi önskar Tommy mycket framgång i hans framtida ansträngningar, säger Ramin Heydarpour, tillförordnad vd på Ynvisible Interactive, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-11-28 16:51 V22.0.8-1
Annons
Annons