Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Inission Malmö ska tillverka danska ljudprodukter

Kontraktstillverkarens Malmö-gren har tecknat ett ”betydande tillverkningsavtal” med ett danskt bolag inom audio och kommunikation.

Affären sträcker sig över fem år och omfattar ett totalåtagande av tillverkningstjänster, inklusive logistik och materialhantering. I affären ingår även samarbete inom utveckling och test. Det framgår av ett pressmeddelande. 

– Våra satsningar de senaste åren inom audioteknik möter behovet från marknaden. Vi är stolta över att ha blivit utvalda för att tillverka dessa mycket intressanta och komplexa nya produkter. Vår närhet, vårt tekniska kunnande, vår koncerns styrka samt vår förmåga att leverera hela värdekedjan var avgörande i utvärderingsprocessen. Affären stärker vårt redan goda samarbete med kunden och vår position som leverantör, säger Carl Lidén, vd för Inission Malmö, i pressmeddelandet. 

Produktion av befintlig generation är startad och uppgick 2021 till tio miljoner kronor. Tillsammans med nästa generations produkter, som är under industrialisering, uppskattar vi Inission att man når en omsättning på 50 miljoner kronor per år. Produkterna distribueras globalt.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons