Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© /nimg/People/
Elektronikproduktion |

WS Audiology utser ny ekonomichef

Den danska tillverkaren av hörapparater har presenterat efterträdaren till Søren Westh Lonning, som klev ned från posten i november för att fokusera på återhämtning från ryggproblem.

WS Audiology har utsett Marianne Wiinholt till bolagets nya ekonomichef, och efterträder därmed Michael Tyroller som i november gick in som tillförordnad till positionen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Marianne kommer närmast från energibolaget Ørsted, där hon var ekonomichef sedan 2013 och Senior Vice President Corporate Finance sedan 2004. Innan dess har hon arbetat för Borealis och Arthur Andersen.

Marianne är en av de mest erfarna ekonomicheferna i Norden, högt ansedd av sina kamrater och hon har en stark meritlista. Jag ser fram emot att arbeta nära tillsammans med henne under de kommande åren och tvivlar inte på att hon kommer att tillföra mycket värde till koncernledningen. Med Marianne har vi hittat den bästa möjliga efterträdaren till Søren Westh Lonning, som tyvärr var tvungen att lämna oss i november för att fokusera på sin hälsa, säger koncernchefen Eric Bernard i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2