Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Facebook (används i illustrativt syfte)
Teknik |

Rise och Vertiv samarbetar för hållbara datacenter

Amerikanska datacenter-företaget Vertiv ansluter till Rise partnerprogram för utveckling av datacenter. Det strategiska samarbetet ska bidra till utvecklingen av hållbara lösningar som återanvändning av värme och alternativa kraftkällor.

Samarbetet med Vertiv hjälper oss att komma närmare branschens behov och stärker vår dialog och det direkta samarbetet. Vi vill förstå branschens behov för att fortsätta utveckla vår ledande roll, i samarbete med våra partners, säger Tor Björn Minde, Rise, som leder ICE Datacenter i Luleå, i pressmeddelande.

Testmiljön med datacenter-moduler, klimat- och värmeboxar, vindtunnlar samt edge- och vätskekylningstestbäddar sägs ge möjlighet att ta simuleringar och koncept till implementerade demonstrationer och tester för datainsamling och analys.

Rise erbjuder teknisk spetskompetens inom tillämpad forskning, vilket gör dem till en perfekt partner för Vertiv. Samarbetet kommer att hjälpa oss att leda branschen in i en ny era av hållbara storskaliga moln-, företags- och edge-datacenter, säger Vertivs CTO Stephen Liang, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-11-28 16:51 V22.0.8-1
Annons
Annons