Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inzile
Elektronikproduktion |

Spansk mobilitetsaktör investerar i Inzile

Spanska OK Mobility Group uppges ha förvärvat en initial andel i Västerviksföretaget Inzile – ”tror på detta företags framtida position som en av de globala ledarna inom elektrisk mobilitet”.

Andelen uppgår till 535’868 aktier, motsvarande en procent av bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vi investerar i Inzile, eftersom vi tror på detta företags framtida position som en av de globala ledarna inom elektrisk mobilitet för specialfordon, särskilt inom turistsektorn. Vi skulle också värdesätta ett framtida samarbete med Inzile inom detta segment, säger Othman Ktiri, vd och grundare av OK Mobility Group, i pressmeddelandet.

OK Mobility Group är dedikerad till fordonsindustrin och tillhandahåller mobilitetslösningar genom varumärkena OK Rent-a-car och OK-cars. Företaget finns på de italienska, portugisiska, franska och tyska marknaderna.

OK Mobility Groups investering är en win-win eftersom den stärker Inziles aktieägarstruktur och gör att OK Mobility Group kan bli en del av ett företag som är fokuserat på att främja elektrisk mobilitet, försäkrar Håkan Örtenholm, styrelseordförande i Inzile, i pressmeddelandet.


Visa fler nyheter
2024-03-01 09:18 V22.3.47-2