Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jontronic
Elektronikproduktion |

Jontronic förvärvar LSI Svenska AB

Rättviksföretaget Jontronic har förvärvat LSI Svenska AB, med säte i Falun och som tillverkar fläktregleringar.

Uppdaterad; 2022-01-21 15:17

Jontronic har signerat ett aktieöverlåtelseavtal om att förvärva 100 procent av aktierna i LSI Svenska AB. Det framgår av en bolagsuppdatering.

LSI Svenska AB tillverkar fläktregleringar med produktion i Falun. Bolaget har totalt två anställda och en omsättning på cirka en miljon kronor för räkenskapsåret 2021

LSI Svenska är nischade till fläkttillverkare, och vi ser goda affärsmöjligheter i Skandinavien – bland annat i Sverige och Norge – där fastighetsbranschen är ett exempel på ett upptagningsområde för produkterna, säger Johan Eriksson, vd för Jontronic, till Evertiq.

Jontronic tillverkar i dag produkter på uppdrag från kund och utför även en hel del utvecklingsuppdrag, säger han.
 

Vi har letat efter ett företag med en intressant produkt som vi kan tillverka här i Rättvik och stämpla med vårt eget företagsnamn. Här har vi hittat produkter som vi kan både tillverka och förädla. Det känns samtidigt bra att kunna rida på vågen med fortsatt tillverkning i Sverige, avslutar Johan Eriksson.

Tillträdet skedde den 31 december 2021 och produktionen kommer att flyttas till Jontronics lokaler i Rättvik under första kvartalet 2022


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-11-28 16:51 V22.0.8-2
Annons
Annons