Annons
Annons
© Stilride
Elektronikproduktion |

Stilride miljontankas – närmar sig serieproduktion

Stilride har nyligen stängt en ny investeringsrunda på totalt 31 miljoner kronor. Pengarna ska användas för sista bitarna i sin tillverkningsprocess Stilfold och för att förbereda serieproduktion av den första modellen av elmotorcykeln Sport Utility Scooter One.

Intresset har varit stort från såväl befintliga som nya investerare tack vare en unik tillverkningsprocess och en första produkt som har potentialen att stöpa om en hel marknad. Genom det här tillskottet i kassan kan vi rekrytera ett ännu starkare team för den fortsatta utvecklingen av tekniken och förberedelser för att börja producera Sport Utility Scooter One som vår första serietillverkade produkt senare under året, säger Jonas Nyvang på Stilride, i ett pressmeddelande.

Bland de privata änglar och investerare som nu gått in med pengar i företaget finns, bland andra, Gustaf Hagman, Saeid Esmaeilizadeh, Andreas Adler, Sam Bonnier samt Tobias Emanuelsson.

Det är ett mycket starkt team bakom hela den här lösningen vilket gör valet att investera enkelt. De har hittat en lösning för att bygga lättare elektriska fordon vilket är precis dit hela branschen måste röra sig. Dessutom är den första produktens niche och plats på marknaden en total no brainer, säger Saeid Esmaeilizadeh i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1