Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys gatso
Elektronikproduktion |

Nytt amerikanskt miljonkontrakt för Sensys Gatso

Trafiksäkerhetsbolaget Sensys Gatso Group amerikanska dotterbolag har valts ut som leverantör av automatisk hastighetsövervakning för Gates Mills, Ohio.

Programmet kommer sannolikt att starta under första halvåret av 2022 och kommer att bestå av fasta hastighetskameror i T-serien och Xilium backoffice-mjukvara för att bearbeta överträdelser, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Vi är mycket glada över att samarbeta med Gates Mills i deras trafiksäkerhetsinitiativ. Vi vet, baserat på erfarenhet, att när en stad eller ett samhälle väljer automatisk övervakning så leder detta till utökad trafiksäkerhet i samhället. Detta kommer att leda till färre krascher och följaktligen till färre dödsfall och skador. Vi är glada att vi kan bidra i denna satsning städerna gör, säger Dorian Grubaugh, Sales Director på Sensys Gatso USA, i pressmeddelandet.

Det så kallade managed service-programmet förväntas generera 9,2 miljoner kronor under en femårsperiod. Det femåriga kontraktet tillåter även flera ettåriga förlängningar, fortsätter bolaget.


Annons
Visa fler nyheter
2023-09-14 18:08 V21.0.48-2
Annons
Annons