Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Obducat
Elektronikproduktion |

Obducat i samarbete med Neutronix Quintel

Den svenska litografispecialisten Obducat har ingått ett samarbetsavtal med amerikansk leverantör av så kallade mask aligners och fotolitografisystem.

Avtalet markerar enligt Obducat starten på ett ”mer omfattande samarbete fokuserat på försäljning, marknadsföring, service och support.” Det framgår av ett pressmeddelande.

Vi vet från tidigare gemensamma projekt att NXQ:s litografiverktyg erbjuder unik och överlägsen prestanda och det passar mycket bra med Obducats mycket anpassningsbara produktplattform med fokus på massproduktion. NXQ:s kundfokus och överlägsna kundnöjdhet genom åren, med fler än 1’500 installerade maskiner gör dem till en mycket önskvärd partner, säger Patrik Lundström, vd för Obducat, i pressmeddelandet.

Bolaget skriver att NxQ kommer att stödja försäljnings- och marknadsföringsaktiviteterna samt sköta service och support för Obducats produkter på den amerikanska kontinenten, medan Obducat kommer att göra detsamma för NxQ:s produkter på den europeiska kontinenten.

Med detta samarbete kommer vi gemensamt att utöka vår marknadsnärvaro och lokala service och support, vilket i sin tur stärker vår konkurrenskraft. Dessutom kommer vi att kunna paketera erbjudanden om fristående maskiner samtidigt som vi får möjlighet att tillhandahålla mycket konkurrenskraftiga integrerade litografilösningar. Detta gör det också möjligt för oss att i en större omfattning anpassa oss till en snabbare föränderlig affärsmiljö med en ökad regionalisering – allt i strävan att ge våra kunder bästa möjliga support, fortsätter vd:n.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-12-07 23:13 V22.1.2-2