Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hager Group
Elektronikproduktion |

Hager förvärvar majoritetsandel i Elektrofabriken

Hager Group har undertecknat avtal om majoritetsandel i den sydsvenska apparatskåpsbyggaren Elektrofabriken. ”Övertygad om att detta avtal är en win-win”.

Elektrofabriken marknadsför och tillverkar låg- och mellanspänningsprodukter för kommersiella och industriella applikationer.

Jag är glad att välkomna Elektrofabriken till Hager Group. Med deras kreativitet och förstklassiga tjänster inom smart elektrifiering av kommersiella byggnader kan vi nu erbjuda helt integrerade lösningar för våra kunder. Jag är övertygad om att detta avtal är en win-win, inte bara för Elektrofabriken och Hager, utan även för våra kunder, säger Leif Hallén, vd för Hager Elektro AB och Zone Director Northern Europe för Hager Group, i ett pressmeddelande.

Marthin Karlsson, som är vd för Elektrofabriken, kommer att fortsätta med sitt uppdrag. Mathias Mathias kommer också att fortsätta i sin roll som produktionschef på Elektrofabriken.

Vi är glada över att vara en del av Hager. Nu kan vi fortsätta vår tillväxtresa, dra nytta av synergier och utveckla verksamheten, både vad gäller omsättning och kunskap, säger Marthin Karlsson, vd för Elektrofabriken, i pressmeddelandet.

Aktieaffären mellan de två företagen är föremål för godkännande av konkurrensmyndigheter och förväntas avslutas under första kvartalet 2022.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-09-14 18:08 V21.0.48-1
Annons
Annons