Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart High-Tech
Elektronikproduktion |

Smart High-Tech ansöker om nytt patent i USA

Det svenska nanoteknikföretaget har lämnat in ytterligare en patentansökan hos det amerikanska patentverket som behandlar en ny tillverkningsmetod.

Patentansökan heter ”Method and arrangement for manufacturing a graphene film” och är en avdelad ansökan som behandlar tillverkningsmetod för grafenförstärkt TIM (GT-TIM). Det framgår av ett pressmeddelande.

Patentansökan behandlar en ny tillverkningsmetod för sfäriska former av GT-TIM. Det förväntas att kunna användas i applikationer där sfäriska former krävs. Potentiella applikationer är bland annat kylning av skivbromsar, hjulanordningar och kraftaggregat för högspänningssystem.

Beskedet är glädjande. Patentansökan stärker vår patentportfolio inom vår kärnteknologi med grafenförstärkt material, säger Smart High-Techs vd, Thien Laubeck, i pressmeddelandet.

Patentet kring tillverkningsutrustningen för samma syfte uppges redan vara godkänt i USA och patentbeviset kommer att utfärdas i början av februari 2022. Totalt har SHT lämnat in 14 patentansökan i olika länder i världen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-12-07 23:13 V22.1.2-1