Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Inission Stockholm ingår avtal för eftermarknadsproduktion

Inission meddelar att man ingått avtal med ett icke namngiven svenskt industribolag om att för eftermarknadsbehov producera och verifiera elektroniska produkter för motorkontroll.

Värdet för affären uppgår enligt ett pressmeddelande till cirka 10 miljoner kronor och leveranser kommer att ske under 2022 från Inission Stockholm.

– Det är tillfredsställande att de satsningar vi gör inom eftermarknad resulterar i större affärer. Vår kompetens inom området och vår koncerns styrka var avgörande i utvärderingsprocessen. Tillsammans har vi framgångsrikt skapat en plan för ett optimalt tillverknings- och materialflöde. Vi är stolta över att ha blivit utvalda och ser fram emot ett givande samarbete med vår nya eftermarknadskund, säger Ali Ebrahimi Sales manager Inission Stockholm i ett pressmeddelande.

Christian Löfgren, vd för Inission Stockholm, menar att avtalet är substantiellt för Stockholmsfabriken och även en så kallad inbrytningsaffär som kan leda till mer affärer. 

– Det är också ett bevis på att marknaden uppskattar Inissions kompletta tjänsteutbud där eftermarknadsproduktion är en växande del, säger Christian Löfgren VD Inission Stockholm.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons