Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inzile
Elektronikproduktion |

Inzile presenterar ny vd

Elfordonstillverkaren har utsett Måns Sjöstedt till vd för verksamheten i Västervik.

Måns Sjöstedt har den senaste tiden varit Inziles tillförordnade General Manager för Norden och tillträder till posten som vd omgående, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Vi är mycket glada över att Måns Sjöstedt tar över som vd och vi tror att det, i den här fasen av Inziles utveckling, är en fördel att han är baserad i Stockholm, kommenterar Håkan Örtenholm. Måns Sjöstedt kommer att fortsätta fokusera sina satsningar på försäljning som ett tjänsteerbjudande för Inziles internationella affärer styrelseordförande på Inzile, i pressmeddelandet.

Det var med stor glädje och entusiasm som jag tackade ja till erbjudandet att gå från GM Nordic till vd för Inzile. Vårt erbjudande blir alltmer internationellt och jag tror att min tidigare erfarenhet av utveckling av tjänster kommer att vara en fördel för Inzile, säger Måns Sjöstedt i pressmeddelandet.

Det har varit flera vd-turer för bolaget sedan vårkanten 2021. I maj inhämtade man Scania-toppen till positionen Daniel Wedberg, som på egen begäran lämnade verksamheten i slutet på augusti. Klas Åhgren tillträdde därefter positionen som tillförordnad vd. I mitten på november i fjol utsåg Inzile Yago Mendez till vd, styrelseledamot i QEV Technologies i Barcelona och har varit vd för spanska Amper Group.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons