Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© elvia Cirtec
Mönsterkort |

Brand vid fransk mönsterkortsfabrik

En brand bröt ut under eftermiddagen den 30 januari vid mönsterkortstillverkaren Elvias fabrik i franska Loire Valley (Ciretec).

Branden släcktes under slutet på eftermiddagen, men uppges ha förstört fabrikens hela produktionsverkstad, skriver företaget i en uppdatering. Personskador eller föroreningsutsläpp har dock inte förekommit i samband med händelsen.

En förundersökning har inletts för att fastställa brandens ursprung och omständigheter. Till följd av brandskadorna har all verksamhet – med sina 87 anställda – stannat upp.

Ledningen vill tacka brandkåren och gendarmeriet som ingrep, samt den lokala förvaltningen och alla som gav sin hjälp och stöd, skriver företaget i uppdateringen.

Elvia berättar att man har mobiliserat hela företagsgruppen för att stötta anställda, samt för att tillhandahålla reservlösningar till kunder och partners.

Våra säljteam har organiserat sig för att informera våra kunder och partners. En plan för att möjliggöra fortsatt aktivitet i verksamheten håller på att utarbetas, fortsätter företaget.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1