Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Elektronikproduktion |

JonDeTech tar in externa sensorer

Sensorföretaget meddelar om ett nytt, kommande kunderbjudande som kommer att ”hjälpa bolaget att trimma in leverans- och säljorganisationen för den egenutvecklade teknologin”.

Kunderbjudandet innebär, enligt företaget, en breddning av verksamheten och bygger på ett sensorelement från externa partners kombinerat med egenutvecklad sensormjukvara. Det framgår av ett pressmeddelande.

Detta ska skapa bättre förutsättningar att tidigare komma i gång med försäljning, där företaget uppger sig ha initierat dialoger med underleverantörer och potentiella kunder.

Genom att kombinera vårt know-how med sensorelement från tredje part kommer vi att öka värdet på JonDeTechs produktportfölj samtidigt som vi förbereder oss för försäljning och leverans av vår egenutvecklade sensor, säger JonDeTechs vd, Dean Tosic, i pressmeddelandet.


Huvudfokus ligger fortfarande på att företagets egenutvecklade sensorelement ska nå produktionsstart, säger Tosic.

Vår huvudstrategi att utveckla en egen sensorteknologi kvarstår oförändrad. Den nya satsningen ökar bolagets potential och ger oss möjlighet att generera värde snabbare, fortsätter vd:n i pressmeddelandet.

Sensorföretagets styrelse tog beslutet i oktober i fjol att finansiera en uppbyggnad av processen för nanotrådsplätering hos VarioPrint i Schweiz.

Under andra kvartalet 2022 beräknas processen för nanotrådsdragning vara industrialiserad och därigenom det nya produktionsflödet vara på plats. I och med detta kan de första sensorelementen från det nya produktionsflödet färdigställas så att prestanda kan verifieras och testas. Resultaten förväntas ge bolaget en tydligare bild och tidplan för att få fram en kommersiellt gångbar produkt.

Genom utvecklingsavtalet med VarioPrint har JonDeTech tillgång till industriexpertis som förbättrat och förenklat flera delprocesser och samtidigt ställt nya krav på produktdesignen som behöver justeras för att nå volymproduktion, fortsätter pressmeddelandet.  


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons