Annons
Annons
Annons
Annons
© Precise Biometrics
Elektronikproduktion |

Han blir ny vd för Precise Biometrics – ”solid erfarenhet”

Precise Biometrics styrelse har utsett vem som kommer att efterträda Stefan Persson som vd för biometriföretaget. Har ”solid erfarenhet och rätt affärsförståelse för att driva företaget genom sin nästkommande fas”.

Det blir Patrick Höijer som efterträder Stefan Persson, som i höstas meddelade att han tog beslutet att lämna sin position för nya utmaningar utanför Precise Biometrics.

Höijer kommer närmast från Nets Sweden, där han axlade ledande positioner som Chief Commercial Officer och vd med fokus DACH-regionen, Norden och Baltikum, och Sverige.

Precise har gjort stora framsteg under 2021. Efter förvärvet av EastCoast har vi stärkt vårt affärsområde Digital Identity. Samtidigt har Algo utvecklats väl med flera nya starka partners. Företaget är nu inriktat på att kapitalisera på de marknader där vi verkar. Patrick Höijer tillför gedigen erfarenhet från tillväxt i SaaS-företag och har den helt rätta affärsförståelsen som krävs för att driva Precise genom nästa fas, säger Torgny Hellström, Precise Biometrics styrelseordförande, i pressmeddelandet.

Patrick tillträder vd-posten senast den 1 juni. Fram till dess agerar Fredrik Sjöholm vd.

Precise är ett välskött företag med intressanta kundlösningar och en underliggande stark verksamhet. Med den pågående digitaliseringen i samhället ser jag en ökande efterfrågan på lösningar inom digital identitet. Jag ser fram emot att leda Precise i den här fasen genom att ytterligare stärka företagets SaaS-erbjudande i samarbete med medarbetare, kunder och partners, säger Patrick Höijer, tillträdande vd för Precise Biometrics, i pressreleasen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2