Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductors
Teknik |

Sivers Semiconductors utvecklar radiolösning

MaxLinear och Sivers Wireless inleder gemensam utveckling av en så kallad V-band RF/modem-lösning som ska möjliggöra punkt-till-punk-radio-produkter på det olicensierade 57-71-GHz-bandet.

Sivers och MaxLinear har gått samman med en OEM-kund för att utveckla en radiolösning med längre räckvidd för olicensierade punkt-till-punkt-produkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Projektet är nu i utvecklingsfasen där bolagen tillsammans tagit fram en så kallad referensdesign följt av en första kundprodukt med förväntad utrullning hos slutkund mot slutet av 2022 eller början av 2023.

För tillfället arbetar vi gemensamt i ett första kundprojekt och värdesätter möjligheten att arbeta med världsledande punkt-till-punkt-leverantör som MaxLinear. Vi sätter stor vikt på möjligheten att jobba tillsammans med dem och slutkunden i ett detta projekt. Det är ett konkret bevis på vår förmåga att vara en ledande leverantör inom millimetervågsområdet. Detta projekt kommer att revolutionera sättet man designar 60 GHz punkt-till-punkt-lösningar på, vilket ger trådlösa bredbandsoperatörer och mobiloperatörer runt om i världen möjligheten att möta det växande behovet av så kallad ”backhaul-kapacitet” till en lägre kostnad, säger Anders Storm, vd och koncernchef på Sivers Semiconductors, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-09-14 18:08 V21.0.48-1
Annons
Annons