Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CTEK / Polarium
Teknik |

CTEK och Polarium utvecklar energilagring för elfordon

CTEK har tillsammans med Polarium inlett ett partnerskap som ska utveckla lösningar för hållbar energilagring för elfordon.

Syftet är att hitta lösningar som gör det lättare för fler användare att ladda elfordon på fler platser. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vi är enormt nöjda över att få samarbeta med Polarium för att utveckla morgondagens smarta energilagring och fordonsladdning. Sådana är avgörande om vi ska kunna bygga en hållbar, fossilfri framtid och de kommer att utgöra en väsentlig del av hela ekosystemet för eldrivna fordon”, säger Cecilia Cecilia Routledge, Global Director Energy & Facilities på CTEK, i pressmeddelandet.

Detta är ett extremt lovande projekt och där CTEK är den perfekta partnern för oss när vi vill utforska vad vi kan åstadkomma på området elbilsladdning. Genom att kombinera CTEKS:s erfarenheter med våra lösningar kommer vi närmare den smidigare, och snabbare sömlösa laddning som hela världen vill åt, säger Maha Bouzeid, Business Development Director på Polarium, i pressmeddelandet.

Förutom partnerskapet med Polarium har CTEK ett utvecklingsprojekt för laddning inom V2G and V2X (vehicle-to-everything).


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2